ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Α.Σ. ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΥ ΦΑΝΩΝ
Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 19:10

Όσα συνέβησαν στον Αγιο Ισίδωρο

O σύλλογος μας με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον Αγιο Ισίδωρο, αν και δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες ανακοινώσεις, αισθάνεται υποχρεωμένος να δηλώσει τα εξής:
Α) καταδικάζουμε οιαδήποτε μορφή βίας και τραμπουκισμού εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου μη έχοντας διμιουργήσει το παραμικρό στο γήπεδο μας.
Τώρα αν το ήθος διδάσκεται με άνανδρη επίθεση σε αντίπαλο προπονητή από φιλάθλους άτομα με διακριτικά αντίπαλης ομάδας (η πλειοψηφία προστατευσε τον προπονητή μας) και συνεχής εξύβριση από το πάγκο της αντίπαλης ομάδος στους ποδοσφαιριστές μας και τα περί στημένων αγώνων τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ολα αυτά διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια του διαιτητή των βοηθών αλλά και του παρατηρητή αγώνα. Πολύ αμφιβάλλουμε αν αναγραφήκε το παραμικρό σε φύλλα αγώνος εκθέσεις κτλ...
Β) Επιβαιβαιώνουμε πλήρως τα λεγόμενα του προπονητή μας , ο οποίος ουδέποτε ασχολήθηκε με φιλάθλους παρά μονο με τον διατητή της αναμέτρησης που απ όλα όσα συνέβησαν το μόνο που κατέγραψε στο φ.α είναι η φραστική επίθεση , μην του ξεφεύγοντας ουτε λέξη , του προπονητή μας. ΚΑΙ
κλείνοντας για όλους τους ηθικολόγους του τοπικού μας ποδοσφαίρου ο ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ ΦΑΝΩΝ κερδίζει χάνει πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ....

Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 18:34

ΑΣ ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ-ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ

Κυριακή 5/2/17
Γήπεδο Φανών Ωρα 15:00
ΑΣ ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ-ΑΕ ΚΑΤΑΒΒΙΑΣ

 

Ειμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προσθήκη ακόμα τριών ποδοσφαιριστών στο σύλλογο μας κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου..
τον Μπιλιά Φίλιππο πολύπειρο αμυντικό από τον Δαμάγητο
τον Κωνσταντάκη Κωνσταντίνο νεαρό τερματοφύλακα από την Αν. Εμπωνας
Και τον Αρφαρά Νίκο αμυντικό από τον Δαμάγητο.

 

Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 19:47

Μεταγραφική βόμβα με Τηλέμαχο Πάττα.

Ο Α.Σ Φανών ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ ειναι στην πολύ ευχαριστη θεση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τηλέμαχου Πάττα, ενός επιθετικού που κάνει την διαφορά σε οποια ομαδα και αν αγωνιστεί..τον καλοσωρίζουμε στον σύλλογο μας και του ευχομαστε οτι καλύτερο!!
Ο σύλλογος μας θα ηθελε να ευχαριστησει ιδιαιτέρα ένα αγνο φίλαθλο μας.που θελει να παραμεινει στην ανωνυμια ο οποιος βοηθησε τα μεγιστα για την ολοκληρωση της μεταγραφης

Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2017 22:31

Απόκτηση Μανώλη Θεοδοσίου

Ο Α.Σ Φανών Ακουσίλαος είναι στην πολυ ευχαριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ταλαντουχου ποδοσφαιριστή Μανώλη Θεοδοσίου, τον καλοσωρίζουμε και του ευχόμαστε καθε επιτυχια!!

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive